Medlemsbetingelser

medlemsBETINGELSERNE FOR Hobby-Family.dk

OM MEDLEMSKAB AF Hobby-Family

Hobby-Family.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer indenfor hobby-artikler. Dit medlemskab hos Hobby-Family.dk er et løbende abonnement. Alle betalinger hos Hobby-Family.dk foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard) eller med Mobile Pay. Alle betalingsgebyrer afholdes af Hobby-Family.dk og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskab. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind via login-ikonet oppe i højre hjørne og herefter klikker på “Mine Ordrer” på Hobby-Family.dk

Kun privatpersoner, der er fyldt 18 år, kan blive medlem.

Alle ydelser på hobby-family.dk faktureres gennem – CVR 33 65 00 43  Betalinger gennemføres af Quickpay med NETS og Teller som kortindløsere.

ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på Hobby-Family.dk, accepterer du, at Hobby-Family.dk må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement.

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på Hobby-Family.dk, under punktet “Mit Medlemskab”.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for.

For at opsige dit medlemskab skal du logge ind via login-ikonet oppe i højre hjørne og herefter klikke på “Mit Medlemskab”. Under “Mit Medlemskab” skal du klikke på knappen: “Opsig Medlemskab” og godkende opsigelsen. Du kan også altid kontakte vores kundeservice. Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab indtil det ophører. Efter et medlemskabet er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab.

Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, skal bruge dit nye betalingskort ved din første efterfølgende ordre. Herved genaktiveres dit medlemskab og knyttes til dit nye betalingskort. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker hjælp. ePay står for håndtering af kortoplysninger.

ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

Din indmeldelse på Hobby-Family.dk er bindende fra det øjeblik, du bestiller din første ordre, og derved tager dit medlemskab i brug. Du er som medlem på Hobby-Family.dk forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab.

PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING

Dit medlemskab af Hobby-Family.dk bliver automatisk fornyet, således at du altid har adgang.

Du kan kun være medlem af Hobby-Family.dk hvis du har et gyldigt betalingskort, hvis en betaling for medlemskab ikke går igennem forsøger vi igen to gange for at sikre at det ikke blot er en fejl på kortet. Hvis der ikke er opsat et gyldigt betalingskort ved abonnementsfornyelse bliver dit medlemskab inaktivt indtil du har logget ind på din konto og genaktiveret det med et gyldigt betalingskort. Hvis du opdager en eller flere debiteringer, som du ikke har givet tilladelse til, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen (med mindre andet fremgår af din aftale med din kortudbyder).

FORTRYDELSESRET

Til dit abonnement på Hobby-Family.dk er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Dit abonnement tages i brug, ved bestilling af abonnementet og godkendelse af abonnementsbetingelserne. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.

Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse logge ind og annullere dit medlemskab.

TILBAGEBETALING AF ABONNEMENTSBETALING

Hvis du fortryder dit abonnement rettidigt, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion

Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Eventuelle tvister i henhold til disse betingelser eller dit abonnement skal afgøres ved de danske civildomstole
Senest opdateret: 1. Januar 2018.