Om os

Velkommen til Hobby-Family.dk

Spar op til 80% på hobby-produkter.
og hjælp Børne Cancer Fondens arbejde.

Velkommen til Hobby-Family.dk, jeg håber du får glæde af vores tilbud til dig.

Jeg startede sammen med en god ven RcFun.dk, hvor vi siden 2005 har solgt hobby-produkter – primært den fjernstyrede slags.
RcFun.dk har siden 2011 haft butik i Frederikssund og sælger via nettet til hele Danmark – og til en stor del af EU.

Sammen med Anja Ringgren Loven startede jeg i 2011/2012 nødhjælps foreningen DINNødhjælp. Jeg var indtil 2017 formand for foreningen – og har siden ledt efter et nyt projekt hvor jeg kan hjælpe andre.

Jeg besluttede mig derfor for at lave et nyt firma – hvor der er fokus på gør det selv hobby artikler.
Vi vil sælge ting man kan bruge til projekter med sine børn og børnebørn – noget der giver kvalitetstid og udvikler færdighederne hos en selv og hos børnene.
10% af overskuddet i dette firma går ubeskåret til ting der hjælper børn – i 2018 er det Team Rynkeby og Børne Cancer Fonden der får pengene.

Hvis du har en idé til en anden forening hvor pengene går til børn vil vi gerne modtage forslag – det kan jo være at vi i 2019 udvider det så pengene kan deles mellem flere projekter.

Indtil der er minimum 1000 medlemmer er alt arbejde jeg sammen med familie og venner lægger i projektet frivilligt – dvs. der er ingen lønomkostninger der trækkes fra tilskuddet til Børne Cancer Fonden og Team Rynkeby.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på Facebook – du må også gerne ringe til RcFun.dk – på tlf. 4243 0001 (hvis jeg ikke svarer – så prøv igen)

Jeg håber du vil være med på rejsen, og at vi sammen kan opbygge en stor hobby-familie der støtter børnene.

Med venlig hilsen
Michael H. Andersen